2014 Bayan Kazak Modelleri

10:08

Kış aylarında en çok tercih edilen parçalardan biri olan kazak  modelleri özellikle de bayanlar tarafından son derece tercih edilen bir çok stilde ve yepyeni modellerde karşımıza çıkıyor. Bu sezon bayan kazakların da salaş modeller ön plana çıkıyor. Salaş kazak modelleri genel olarak büyük beden gibi görünen oldukça bol ve birazda uzun olan son derece rahat ve trend modellerden oluşmakta. Bayan kazak  modellerinde bu sezon ayrıca desenli modeller, balıkçı yaka kazaklar ve kayık yaka modellerle de son derece farklı tasarımlarda ve stillerde.
Bu sezon bayan kazakların da ayrıca son derece şık desenli ve sezonun trend renklerinden oluşan modellerle oldukça şık ve zarif bir çok 2014 kazak modelleri günlük giyim butiklerinin sonbahar kış koleksiyonlarında karşımıza çıkıyor. Bu sezon kazak modellerinde öne çıkan renkler genel olarak bordo, krem, bej, siyah, pudra renkleri, füme, gri, yeşil, mercan gibi renkler olarak tercih ediliyor. Ayrıca bu yıl zımbalı kazak modelleri de bir hayli ön planda olacak. Bu sezon kazak modellerinde ayrıca örgü kazaklar ve triko kazak modelleri olarak bir çok çeşidi bir arada bulabilirsiniz. Özellikle örgü kazak modellerinde son derece şık ve modern bir çok stili bir arada bulabileceğiniz yeni sezon bayan desenli kazak modellerinde kayık yaka modeller bu kış da en çok tercih edilen kazak modellerinden biri olacak.
2014 salaş kazak modellerini kombinlerken şort, tayt, bandaj etek ve pantolon modellerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 2014 Bayan kazak modellerinde yeni sezon trendi salaş kazaklar özellikle günlük kombinlerde sıkça karşımıza çıkmaya devam edecek. Günlük kombinlerde salaş kazak modellerinin içine gömlek giyerek oluşturduğunuz kombinler 2014 kışında bir hayli popüler.