2014 Sonbahar Kış Modası Bayan Kazak Modelleri

10:05

Odivet takipçisi hanımlar, kış aylarının gelmesiyle birlikte sitemizde bayan el örgü kazak modelleri yazılarına öncelik veriyoruz.  Örgü kazak modelleri ile örgü dünyanıza zenginlik katmak bizi çok mutlu ediyor. 
El örgüsü kazaklar kadının zarafetini ve güzelliğini yansıtır.  Hanımların üzerinde hazır kazaklardan farklı duran  el örgüsü kazak modelleri şıklığıyla herkesi büyüler. Örgü yeteneğiniz yoksa, elinize daha önce şiş almadıysanız ekonomik fiyatlarda sipariş verebilirsiniz. Ev hanımları artık internet üzerinden de el örmesi kazak siparişi verebiliyor.
Bayan kazak resimleri arasında transparan kazak modelleri öne çıkıyor.  Çiçek motifli kazaklar baharın kokusunu kışa taşımış izlenimi yaratıyor. Tığ işi kazak modelleri arasında hanımların üzerinde çok göreceğimiz bir diğer motif ise hayvan motifliler. Özellikle genç kızların tercih ettiği hayvan resimli kazaklar üzerindeki motifler değişik yöntemlerle kazağa işleniyor. Kapşonlu Kazak Modelleri 2014 yılı Örgü Kazak Modelleri içinde çok sık karşılaştığımız bir diğer model.
Kazak resimleri arasında yapımı kolay kazak modellerinin yanı sıra  örülmesi zor kazak modelleri de koyduk. Bu modeller el işi örgülerinde size ilham verebilir.
Tek omuzlu kazak modelleri ve çiçek desenli motifler 2014′de tercih edilen diğer modeller arasında olacak gibi.  Başka bir yazıda görüşmek üzre
2014 El İşi Kazak Modelleri