2014 Yılının En Güzel Nikâh Şekeri Modelleri

14:22

Bazı çiftler evlilik planlarını, davullu zurnalı düğün yerine sade bir nikâh törenine göre yaparlar. ‘Evet’ demenin önemine değinmek için herkesin huzurunda bir ömür mutlu ve birlikte olma yemini ederler. Bu özel anlarını küçük ikramlarla süsleyen çiftler, aylar öncesinden binlerce model arasından beğenir seçerler. Davetiye ve aksesuarlar kadar önemli olan nikâh şekerleri, tam bir sanat eseri.

O kadar güzel ve şık modeller var ki adeta minyatür biblo gibiler. Hem özel anların ölümsüzlüğü sağlayan, hem de nikâh törenine katılan davetlilere değerlisiniz mesajı veren şekerler, birbirinden güzel ürünlerden oluşuyor. Düğün hazırlıkları içinde atlanmayan bir konuda nikâh şekerinin seçim sürecidir. Dikkat, önem ve zaman isteyen bu seçim, günümüzde çok daha zor. Birbirinden farklı modellerin yer aldığı nikâh şekerlerinde, en fazla tercih edilen modeller, küçük kutular içinde hazırlanan şekerler. Üzeri desenli metal kutuların içine konulan badem şekerleri çok şık ve revaçta bir ürün.
Bonbonelle denilen model de oldukça farklı ve güzel. Üzerinde peri figürü olan şekerlemelerde çok satanlardan. Ama benim favori modelim, küçük aynalara kombinlenen şekerler. O kadar farklı ve kalıcı ki, baktıkça düğün gününüzü ve evliliğin sizi ne kadar güzelleştireceğini hatırlayacaksınız. Nikâh şekerlerinin hepsi birbirinden tatlı. Adı gibi şeker. Fiyat konusunda da sıkılacağınızı düşünmüyorum. Her bütçeye hitap eden model bulmak mümkün. Güzel anlarınızın en güzel tatlandırıcıları ve hatıraları olacak.