Çin takvimine göre bebeğin cinsiyetini belirleme 2014

14:39

Uzakdoğu ülkelerinde 800 yıldır çin takvimine göre hamilelik süresi belirleniyor ve bebeğin cinsiyetinin de çin takvimine göre ayarlanabileceğine inanılıyor. Uzakdoğuda bir hayli yaygın olan çin takvimine göre hamile kalma, yavaş yavaş bütün dünyaya yayılıyor. Birçok anne , bebeğini çin takvimine göre doğuruyor. Bu konuyla ilgili bir çok türkçe ve yabancı içerikli kaynak mevcut.
Cin takvimi 2013Portal 2013 çin takvimine göre bebeğin cinsiyetini belirleme
Bu yazımızda 2014 yılı içerisinde bebek dünyaya getirmek isteyen anneler için 2014 çin takvimini paylaşıyor, bazı parametrelere göre bebeğinizin cinsiyeti için ne zaman hamile kalacağınızı hesaplayabilirsiniz.
Çin takvimine göre bebeğinizin cinsiyeti bilebileceğiniz 2 parametre var, bu parametrelerin ilki yaşınız, ikinci parametre ise hamile kaldığınız ay, hangi ay hamile kaldığınızı net olarak bilmeniz gerekiyor. Hamile kaldığınız ay ve yaşınıza göre aşağıdaki tablodan bebeğinizin cinsiyetini tahmin edebiliyorsunuz, uzakdoğu inanışına göre, çin takviminin doğruluk oranı yüzde 90′lar civarında. Cin takvimi 2014 Portal 2014 çin takvimine göre bebeğin cinsiyetini belirleme. Yaşınızı ve hamile kaldığınız ayın kesişimi size bebeğin cinsiyetini veriyor. Yorum alanından yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı yazarak, diğer kullanıcılardan da yardım alabilirsiniz.