Daha Genç Görünmek İçin Makyaj Hileleri

13:18 No Comments

MAC Kozmetik sanatçılarından Antonio Lopez, bazı makyaj oyunlarıyla daha genç görünmenin sırlarını veriyor.
12
Markanın yeni koleksiyonu bu amaçla hazırlanmış. Zamanı durdurmak hatta geri almak böylece çok kolay. Kırışıklık ve lekeler birkaç fırça darbesiyle yok ediliyor. Pudradan kaçınmak ilk kural. Çünkü toz pudra çizgi ve kırışıklıkların içine girerek daha kötü bir görünüm verebilir. Krem formüllü kapatıcı, pudra ve allık ürünler tercih edilmeli.

Parlak kısımlar kağıt peçeteyle fazla duruyorsa üzerinden alınmalı. Far ve allıkta ışıltı seçilebilir, daha genç ve modern gösterir. Düz ve yalın görünen mat ürünler ise sıradan ve soluk gösterebilir. Mineral içeren aydınlatıcılar yüze cazibe katar. Yanaklarda ise pembemsi tonlar ıslak görünümlü krem allıklarla sağlanır ve yüze ifade kazandırılır.
Cilt tonuna uygun silikon bazlı bir kapatıcı da işe yarar. İleri yaşlarda dudaklar da incelmeye başlar. Onları dolgun gösterin. Nemlendirin, şekel ve balla ovun. Dudaklarınız inceyse dışından kalem çekin. İçini canlı bir renkle boyayın. Güneşten koruyan kreminizi unutmayın. Likit eyeliner ile gözlere de genç ifadeler katın. Kaleminizi iyice çekin ve maskarayla makyajınızı bitirin.


0 yorum:

Yorum Gönder