Eskişehir Kiralık ve Satılık Ev

18:07 No Comments


Eskişehir şüphesiz ki son zamanlarda Türkiye’de en çok gelişmiş şehirlerden biri.
5 yıl öncesi ile bile şimdiki Eskişehir arasında olumlu yönde çok büyük değişiklikler var.
Emekli misiniz?
Yaşanacak sakin, huzurlu bir yer mi arıyorsunuz ?
Eskişehir sizin için biçilmiş bir kaftan.
Gerek ekonomik anlamda gerekse sosyal anlamda istediğiniz her şeye rahatlıkla sahip olabileceğiniz bir şehir Eskişehir..
Kiralık ev arayanlar için çok çok uygun bir yerdir Eskişehir. Hem konum bakımından hem de yaşam kalitesi bakımından kesinlikle pişman olmayacağınız bir yer.
İş potansiyeli de bir o kadar yüksek olan Eskişehir de kiralık satılık işyeri sahibi olmak gayet mantıklı.
Kısa bir gezi için bile gelen birçok yurttaşımız yaşanabilecek yer bakımından çok uygun bir yer olduğunu düşünüp buraya yerleşme kararı almaktadır.
Şehrin en büyük avantajlarından biri ise iki adet üniversiteye sahip olmasıdır. Bu arada üçüncü üniversite içinde çalışmalar devam etmektedir.

Üniversite şehri olarak bilinen Eskişehir iş yeri sahibi olmak için çok uygun bir bölge.
Sazova mahallesi eskiden sadece araziden oluşurken şu an yapımına başlanan stadyum ile canlanmaya başlamıştır. Arazi sahibi olmak için çok büyük bir fırsat.
Ayrıca Sazovada bulunan Kültür parkınında bu mahallenin sosyalleşmesindeki payını göz ardı etmemek gerek.
Hamam yolu caddesi şehrin en eski ticaret alanlarından biridir. Cadde üzerinde irili ufaklı birçok iş yeri bulunmaktadır. İş yeri açmak isteyenler için en uygun bölgeler arasında yer almaktadır.
Eskişehir’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan Odunpazarı mevkiide turizm açısından oldukça zengin bir bölge. Eski tarihi evler ile görsel şölen yaşayabileceğiniz Odunpazarı iş potansiyeli açısından oldukça yoğun olan bölgeler arasındadır.

Şelale park ile Eskişehir ayaklarınız altında. Şelale parkta bulunan restoranda haftasonları açık büfe kahvaltı yapma imkanı sunmaktadır. Şelale parkta bulunan cafeterya ile yemek sonrası çayınızı yudumlarken eşsiz manzaranında keyfini çıkarabilirsiniz. Şelale park çevresinde bulunan kentleşme ise şehrin gürültüsünden uzak olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer almaktadır. Sizde bölgede arsa sahibi olup kendi müstakil evinizi yapabilir. Veya hazır konutlardan daire sahibi olabilirsiniz. Satılık daireler konusunda oldukça uygundur.
Otogarın hemen karşısına yapılmış olan Kentpark ile Gökmeydan ve civarı mahallelerinde konut sahibi olabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder