Manowar, Metal Summer Festival Manowar

17:15 No Comments


 

Dünyaca ünlü heavy metal grubu Manowar, 24 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta sevenleriyle buluşuyor.

İlk kez gerçekleştirilecek olan Metal Summer Festival müthiş bir müzisyen kadrosuyla 24 Mayıs 2014’te KüçükÇiftlik Park’ta! Manowar ile birlikte yabancı ve yerli birçok alt grubunda sahne alacağı bu özel festival Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek.

Headliner: Manowar 
Dünyaca ünlü heavy metal grubu Manowar, 24 Mayıs'ta KüçükÇiftlik Park'ta sevenleriyle buluşuyor.

Manowar, "Kings of Metal"in 25. yıl dönümü kutlamaları kapsamında "Kings of Metal MMXIV" dünya turnesinin duraklarını açıkladı. Manowar’ın bas gitaristi Joey DeMaio; "Manowar'ın Türk hayranları son konserimizde tam anlamıyla çılgına dönmüşlerdi. Ve hiç şüphemiz yok ki, bu sefer damarlarında daha da fazla ateş ve tutku olacak. Bu kaçırmak istemeyeceğiniz bir şov olacak!" diyor.

Manowar’ın metal tarihinde bir kilometre taşı olan "Kings of Metal" albümü, ilk kez 18 Kasım 1988’de yayınlandı ve albümü 1989’da bir dünya turu takip etti. Bu etkinliklerin 25. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Manowar, "Kings Of Metal" albümünün yepyeni özel bir versiyonunu yayınlayacak ve bu albümü "Kings of Metal MMXIV" dünya turnesi ile taçlandıracak.

Manowar, "Kings of Metal MMXIV" albümünün tamamının yanı sıra diğer ölümsüz metal hymnlerinden seçilip hazırlanan best of şarkılarını yepyeni sahne prodüksiyonları ile Türk izleyicisine sunmaya hazırlanıyor. 

Alt Gruplar:
Manowar'ın headliner olarak performans sergileyeceği Metal Summer Festival kapsamında yerli ve yabancı alt gruplar da yer alacak. Alt gruplar 2 Aralık 2013 Pazartesi günü açıklanacaktır.


0 yorum:

Yorum Gönder