Milano Sirki Gebze Center'da Bilet Fiyatları

09:29

Dünyanın en ünlü sirklerinden Milano Sirki, Gebze Center’a geliyor. 20-29 Aralık arasında düzenlenecek sirkte, bir birinden ilginç ve eğlenceli şovlar, sadece çocukların değil yetişkinlerin de ilgisini çekecek.
Gebze Center, birbirinden ilginç etkinlikler ile misafirlerini büyülemeye devam ediyor. Alışveriş merkezinin en yeni aktivitesi, dünyanın en büyük sirklerinden Milano Sirki olacak. 20-29 Aralık tarihleri arasında Gebze Center’da düzenlenecek Milano Sirki’nde, izleyenleri; Sevimli Köpekler , Jonklör Angelo, Hulo Hoop , Vahşi Bengal Kaplanları, Palyaço Rossi , Brezilyalı kardeşler “Kafes İçinde Motor Show” , Tehlike Çemberi , Komik At Gösterisi , Komik Zebra - Tekli Trapez - Ünlü Sihirbaz Yarda olmak üzere unutulmaz bir eğlence izleyenleri bekliyor.

Bilet Fiyatları (Sirk Fiyatları) : 
  • 10 - 15 - 20 - 25 TL
  • öğrencilere 5 TL indirimlidir.
  • 0-4 yaş arası çocuklar için bilet ücreti 5 TL’dir. 
  • Şehit ve gazi aileleri için giriş ücretsizdir.
Dünyanın en ünlü sirkleri arasında gösterilen, Gösterim gerçekleştirdiği her ülkede büyük ilgi ile takip edilen  “her yaştan insanın sevdiği mükemmel sirk gösterisi” deyince akla ilk gelen isimlerden biri olan Milano Sirki Bursalılarla biraraya gelecek.
Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan, gittiği her ülkede çok sevilerek ve büyük ilgi görerek “her yaştan insanın sevdiği mükemmel sirk gösterisi” deyince akla ilk gelen isim olan Milano Sirki sizlere eğlenceli anlar yaşatacak.

Milano Sirki'nde; 
- Bengal kaplanları 
- Köpekler 
- Palyaço Rossi 
- Sihirbaz Yarda 
- Komik Zebra 
- Hulo Hoop 
-Ölüm Çemberi 
-Kafes Motor Show olmak üzere unutulmaz bir eğlence izleyenleri bekliyor. 









Ailece keyifli vakit geçirmek, müzik ve ışığın eşlik ettiği özel bir atmosferde, eşsiz yeteneklerin benzersiz gösterileriyle unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız “her yaştan insanın sevdiği mükemmel sirk gösterisini” Milano Sirki'ni kaçırmayın!

Video İzle Tehlike Çemberi