Muhteşem Bir Güzellik İçin Doğal Öneriler

11:27

Doğadan gelen özel tavsiyeler ile daha güzel bir görünüme kavuşmak ve görünümünüz ile fark yaratmak istemez misiniz ? O halde aşağıdaki özel tavsiyelere mutlaka bir göz atmalısınız. Bu özel tavsiyeleri denedikten sonra cildinizde meydana gelecek değişim farkına varacak ve daha güzel olacaksınız.
Doğal bukleler için
Saçlarınızı fön kullanmadan doğal yollarla kurumasını bekleyin.
Cilt lekeleri için çay torbası
Eğer cildiniz bir sebepten ötürü tahriş olmuş ve şişmişse, demli ama soğuk bir poşet yeşil çayı cildinizin üzerine yerleştirin, iki-üç dakika kadar tutun.
Sirke ve sodayla parlak saçlar
Bir ölçek sirkeyi dört ölçek sodayla karıştırın ve saçınızı bu karışımla ıslatın. 15 dakika boyunca saçınızda kalmasına özen gösterin. Böylece istediğiniz parlaklığa kavuşabileceksiniz.
Kendi kreminizi kendiniz yapın
Kokusuz bir kreme damlatacağınız birkaç damla parfüm ile güzel bir koku elde edebilirsiniz.
Uçuğunuzu kremle yatıştırın
Uçuğun çıkmaya başladığını hissettiğiniz anda üzerine bir miktar yoğun formüllü nemlendirici sürerek daha kötü bir hale gelmesini önlemiş olursunuz.
Sabunu susuz kullanın
Kullanmaya kıyamadığınız sabunlarınızı iç çamaşır çekmecenize veya tişörtlerinizin durduğu rafa koyarsanız, bunları giydiğinizde harika kokarsınız.
guzel-model
Kaşlarınızı diş fırçasıyla tarayın
Kullanılmamış nemli bir diş veya kaş fırçasının üzerine saç spreyi sıkarak kaşlarınızı rahatça düzleştirip şekle sokabilirsiniz.
Kuru bölgelerinize pişik kremi sürün
Çatlak dirsek ve ayak topuklarınızı yumuşatmak için bu bölgelere yoğun bir tabaka halinde pişik kremi uygulayın.
Yumuşak kirpikler
Makyaj yapmadan güzel kirpikler için, kirpiklerinizin ucuna birkaç damla vazelin uygulayıp tarayın. Böylece parlak bakışlara sahip olacaksınız.
Yağlı saçlara pudra
Saçınız yağlı bir görünüme sahipse, geniş uçlu bir makyaj fırçasını mineral bir pudranın içine batırın. Fırçanın ucun da kalan fazlalığı azaltmak için sapına elinizle hafifçe vurduktan sonra pudrayı saç diplerinize uygulayın. Uyguladığınız pudra fazla yağı emerek saç tutamlarınız arasına karışacak. Bize inanın, kimse duş almaya vaktiniz olmadığını anlayamayacak.
Güzel kokmak için
Saçlarınıza az bir miktar parfüm sıkın. Büyük uçlu bir fırça yardımıyla saç diplerinizden başlayarak uçlarına kadar tarayıp kokuyu dağıtın. Çok hoş kokacaksınız.
Nasırlar için vazelin
Yatmadan önce nasırlarınıza vazelin uygulayın. Ardından çoraplarınızı giyin ve yatın. Sertleşmiş nasırlarınızı, vazelin gece boyunca yumuşatacak.
Avokado ile yumuşayın
Taze bir avokadonun çekirdeğini çıkartıp kabuklarını soyun ve meyveyi tüm vücudunuzda gezdirin. 20 dakika boyunca devam ettikten sonra duşa girin. Avokado meyvesi doğal bir nemlendirici olduğu için cildinizin ne kadar yumuşadığına inanamayacaksınız.
Bitki yağından yararlanın
Tırnakların etrafını çevreleyen ölü derilerin sertleşip şeytan tırnağına dönüşmemesi için, bu bölgelere bir miktar kayısı yağı damlatın.
Göz kremi kaşlara da kullanılır
Yoğun bir göz kremini kaşlarınıza uygulayarak onları da nemlendirmeniz mümkün. Ayrıca, kepeğe benzeyen o beyaz zerreciklerden de kurtulmuş olacaksınız.
Cildiniz kabartma tozuyla parlasın
Cildinizde çizgiler meydana geldiyse, banyo lifinin üzerine koyacağınız bir miktar kabartma tozu ile cildinizi ovarak bu çizgilerden kurtulabilirsiniz.
Fırçanıza saç spreyi uygulayın
Saçlarınızı kuruttuktan sonra fırçanızın üzerine bir miktar saç spreyi sıkın ve saçınızı tarayın. Böylelikle saçlarınız kaskatı olmadan hacmini ve parlaklığını koruyacak.
Nemlendiricinize bebek yağı katın
Parlak ama çok yağlı görünmeyen bir cilde sahip olmak için günlük vücut nemlendiricinizin içine bir damla bebek yağı ekleyin.