Yılbaşında 5 Günlük Balkan Turu

10:51

Son yıllarda Balkan turları çok revaçta  bir fırsatını bulup Balkan turuna çıkmak isterseniz işte size fırsat Plovdiv’den Ohrid’e, Selanik’ten Üsküp’e birçok şehri keşfetme şansını 5 günlük Balkan turu ile yakalayabilirsiniz.
Yılbaşında 5 Günlük Balkan Turu 359,90 TL
5 Günlük tur programının öne çıkan özellikleri
Sofya Princess Hotel de 1 gece oda kahvaltı konaklama, Ohrid Struga 4* Biser Otel veya Drim Otel de 2 gece konaklama 1 gece ücretsiz akşam yemeği dahil 5 günlük tur ve otobüs ile gidiş dönüş ulaşım, rehberlik hizmetleri
Önemli koşullar: 
Groupon’un geçerli olduğu tur tarihi : 28 Aralık 2013-01 Ocak 2014 Groupon’unuzu satın aldıktan sonra en geç 4 gün içerisinde rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.
Groupon’unuzu kullanırken hizmet aldığınız firmaya güvenlik kodunuzu veya güvenlik kodu çıktınızı ibraz etmeniz gerekmektedir.
Yılbaşında Balkan Turu
Hareket yerleri ve saatleri
Kadıköy evlendirme dairesi otoparkı Saat 22:00
Beşiktaş Yıldız Camii Önü Saat 22.45
Bakırköy Ömür Plaza Önü Saat 23.15
1.Gün 28 Aralık İstanbul – Plovdiv – Sofya
Belirtilen buluşma noktalarından hareket ile Çorlu Edirne Kapıkule güzergahı üzerinden Bulgaristan’a yolculuk.
2.Gün 29 Aralık Plovdiv- Sofya  
Plovdiv’e varış ve panaromik şehir turu, Plovdiv hakkında genel bilgi ve görülecek yerler
Şehrin en hareketli alışveriş ve eğlence merkezi olan Batenberg Caddesi, Cuma Camii ziyareti, Sveta Bogoroditsa Kilisesi, Balaban evi, Nikola Nedkoviç evi, Zlatio Boyaciev evi, Hindilyan evi, Antik Tiyatro ve Eski Plovdiv görülecek yerler arasındadır.
Sofya’ya hareket Sofya’ya varış ve panaromik şehir turu
St. Nedelya kilisesi, Rotonda Kilisesi, Rus Kilise’si, Aya Sofya Kilise’si, Aleksander Nevski Katedrali Başbakanlık, Parlamento, Sofya Üniversitesi, NDK Ulusal Kültür Sarayı panaromik olarak görülecek yerler arasındadir.
3.Gün 30 Aralık Sofya-Üsküp-Ohrid&Struga 
Üsküp’e hareket ve panaromik şehir turu
Tarih boyunca şehrin ticari faaliyetlerinin merkezi olan Başçarşı taş sokakları ve tarihi binalar Vardar Nehri, Kale, 6. yy.’dan kalma Taş Köprü, Davut Paşa Külliyesi, Mustafa Paşa Camii, Sultan Murat Camii, İsa Bey Camii, Çifte Hamam, Sulu Han, Kapan Han, Kurşunlu Han, Saat kulesi, Makedonya Meydanı, Eski ve yeni tren istasyonları, Hükümet binası, Meclis, 17. yy.’dan kalma St Spas Kilisesi, Rahibe Teresa Anıtı görülecek yerler arasındadır.
Öğle yemeği için serbest zaman. Yemek sonrası Tetova ,Gostivarın panaromik olarak görülmesi sonrası Ohrid Strugadaki otelimize varış konaklama ve ücretsiz akşam yemeği.
4.Gün 31 Aralık Ohrid 
Sabah kahvaltısından sonra Ohrid şehir turu
Çarşı, Ayasofya Kilisesi, Antik Tiyatro, İmaret Camii (ama şu anda Plaoşnik Kilisesi) ve Ohrid kalesi görülecek yerler arasındadır. Öğlen yemeği ve inci alışverişi için göl kenarında serbest zaman. Dileyen extra olarak  Ohrid gölü tekne gezisi ve Bitola-Manastır turuna katılabilir.Akşam yılbaşı için özel hazırlanmış gala yemeği ve eğlencesine katılarak 2013 e merhaba diyerek eğlencenin tadına varabilirler.
5.Gün 01 Ocak Ohrid-Selanik-İstanbul 
Sabah otelden hareket ile Selanik’e yolculuk Panaromik Selanik şehir turu sonrasında Kavala, İskeçe, Gümülcine, Dedeağaç yol güzergahı üzerinden İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve Gümrük işlemleri sonrası İstanbul’a yolculuk ve tura katılanların alındıkları noktalara bırakılması
Groupon’a Dahil Olanlar
  • Otobüs ile gidiş dönüş ulaşım,rehberlik hizmetleri.
  • Sofya Princess Hotel de 1 gece oda kahvaltı konaklama
  • Ohrid Struga 4* Biser veya Drim Otel de 2 gece konaklama
  • 1 gece ücretsiz akşam yemeği
Dahil olmayanlar Yurtdışı çıkış fonu 15 TL, Seyahat Sigortası, Tüm Müze ve ören yeri giriş ücretleri, 4*Biser Otel de Yılbaşı eğlencesi ve Gala Yemeği limitsiz şarap dahil kişi başı 30 € (zorunlu kayıt anında ödenir) 4*Drim Otel de Yılbaşı eğlencesi ve Gala Yemeği limitsiz bira&şarap dahil kişi başı 30 € (zorunlu kayıt anında ödenir) Ekstra turlar, Program dışı geziler, şahsi harcamalar, ilk gün yolda alınan kahvaltı Öğlen ve akşam yemekleri Yemekleri ve yemekler esnasında alınacak içecekler Rehberlik ücreti,ara transferler sınır geçiş, konaklama vergileri ve ayakbastı ücretleri : 55 € (zorunlu) Yunanistan Vizesi ve hizmet bedeli : Nakit 110 € Yeşil pasaporta vizesiz Bu tur 5948 nolu HTO Türsab belgesi ile organize edilmektedir. 5 Günlük Balkan Turuna katılım ve tur ile ilgili daha detaylı bilgi için: 0212 225 70 10