Cocuklar arabada nasil rahat eder.

10:02 No Comments

Ailecek arabayla uzun bir yola çıkacaksanız çocuklarınızın güvenliği ve mutluluğu için bunlara göz atın.

Son yapılan araştırmalarda aileler çocuklarıyla sorun yaşamamak için onu oyalayıcı şeyler bulunuyor. Siz de çocuğunuzla beraber uzun yola çıkacaksanız işinizi kolaylaştıracak önerilere bakabilirsiniz.














Hafif ve kolay

Aşırı sıcak çocukların huysuz olmasına neden olabilir. Vücut sıcaklıkları normal olacak şekilde giydirebilirsiniz. 

Arabada tüketecekleri atıştırmalıkların dökülüp saçılan, üstlerini kirletecek türden olmamasına özen gösterin. Üstünü kirlettiğinde ise, hemen değiştirmek için yanınızda yedeğini bulundurun. Her ihtimale karşı arabada ıslak mendil bulundurun.

Kahvaltı yapın

Çocuklar boş mideyle yola çıktıklarında her zaman huzursuz olurlar. Bu nedenle yola çıkmadan önce iyi bir kahvaltı yapmalarını sağlayın. Çocuğunuzun yolda çıkarmasını istemiyorsanız kızarmış veya yağlı yiyecekler vermeyin. İyi bir kahvaltı çikolata ve tatlı yiyeceklerden çok daha iyidir. Şekerli yiyecekler kısa sürede kana karıştığı için aşırı enerjik olmasına neden olabilir. 


Ve siz yoksunuz!

Yeni doğan bebeğinizle uzun yolculuklarda kısa molalar vermek durumunda kalırsınız. Uzun yola çıkmadan önce yanınızda bulunması gerekenleri kontrol edin. Kıyafetler, organik bebek gıdaları, kaseler, kaşıklar, steril şişeler, ıslak mendiller, bebek bezleri, önlükler ve araba koltuğu öncelikli ihtiyaçlarınız olabilir. 


Durun ve oynayın

Yol üstünde çocuklara özel geniş ve yeşil alanları olan yerlerde mola verip, çocukların oyun oynamalarına izin verin. Böylece arabada depoladıkları enerjiyi boşaltma fırsatı bulmuş ve temiz hava almış olurlar. Tekrar yola koyulmadan önce çocuğunuzun tüm oyuncaklarını ve eşyalarını topladığınızdan emin olun. Yolda bir kriz yaşanıp geri dönmek istemezsiniz.

Atıştırma krizi

Atıştırma krizi geldiğinde dondurma yemek istediğinizden emin misiniz? Eriyen yiyecekler, çikolata dahil arabayı ve çocukların kıyafetlerini mahvedebilir. Kekler, krakerler, meyveler atıştırmalık için doğru seçenek değil. Bunun yerine kuru myve ve çerez bulundurun. Susadığınızda tuvalet ihtiyacı doğurn kafeinli içecekler değil, sadece su tercih edin. Çocuğunuzun arkanızdan meyve suyu püskürtmeyeceğinden  emin olana kadar kutu meyve suları almayın.


'Hastayım'
Uzun yolda en sık karşılaşılan durumlarda biri mide bulantısıdır. DVD izlemek, kitap okumak daha da mide bulantısı yapar. Bulantıyı önlemek için uzaklara bakmasını söyleyin veya yanınızda bulantı önleyici tabletler bulundurun.Bileğe takılan bulantı bilekliklerinden alın. Yavaş ve derin nefes aldırmak, pencereyi biraz açmak da iyigelebilir. Eğer çocuğunuzun mide bulantısı hala geçmediyse biraz mola verin.  


'Ne kadar kaldı?'

Sadece bir kaç çocuk uzun yolculuk boyunca sessiz kalır ve 'ne kadar kaldı, nezaman varacağız' sorularını sormaz. Çocuklarınıza arabada vakit geçirmek için yanlarına alacakları eğlence çantası hazırlamalarına izin verin. Yanlarına ufak ve aklınızdan geçmeyen şeyleri alacaklardır. Kulaklıkla müzik dinleme, DVD izlemeleri biraz asosyal gibi gelse de sessizliğin keyfini çıkarmanızı sağlayabilir. Müzik dinlemek mide bulantısını gidermeye de yardımcı olur. 



Belki gece...

Çocuklarınız gündüz çok hareketlilerse belki gece yolculuğunu düşünebilirsiniz. Çok fazla trafik olmaz, daha kısa sürsede yol alırsınız. Ufak yastık ve battaniyeler herkesin işine yarayabilir. Siz de gece uykunuzun gelmemesi için yanınıza kahve alabilirsiniz.


Vardınız!

Seyahat bitti. Şimdi sizi ne rahatlatır? Uzun yolculuğun sonunda çocuklarınızı ufak bir hediye vererek ödüllendirebilirsiniz. Ayrıca, iyi bir yemek ve duş herkes için iyi olabilir.Gelecek sefere arka koltukta oynanabilecek oyunları da öğrenerek yola çıkın. 
 





Devamını Oku...


Bebeginiz rahat uyusun

09:57 No Comments

Bebeğiniz uyku düzeni bozuksa, uykusunun geldiğini anladığınız dahasağlıklı uyuması için yatağına yatırmanız yeterlidir. İşte bebeğinizin daha rahat ve sağlıklı uyuması için öneriler.

Uyku saatleri konusunda bilgili olun
Yenidoğan çocuklar düzensiz bir uyku düzenine sahiptir ve bunun olgunlaşması yaklaşık altı ay sürer. Yenidoğan bebekler günde ortalama 16-17 saat uyumalarına rağmen bir kerede ancak 1-2 saat kadar uyurlar. Çocuklar büyüdükçe günlük uyku süresi gittikçe kısalır. Farklı çocukların farklıihtiyaçları vardır. Altı aylık bir çocuğun bile geceleri kısa bir süre için uyanması normaldir ancak uyanıklık döneminin sadece birkaç dakika sürmesi gerekir.
Bebeğinizi sakin tutun
Bebeğinizi mümkün olduğu kadar sakin ve sessiz tutmaya çalışın. Geceyarısı çocuğunuzu beslemek veya altını değiştirmek gerektiğinde onu çok fazla uyarmayın çok fazla uyandırmayın. 

Gündüz çok uyutmayın
Çocuğunuzun gündüz çok uzun süre uyumasına izin vermeyin, gün içinde çok uyuyacak olursa gece uyanık olma ihtimali daha fazla olacaktır. 


Kendi kendine uyumasına yardımcı olun
Bebeğinizin uykusunun geldiğine dairilk belirtide yatağına yatırın . Bebeğinizin kendi başına uykuya dalmayı öğrenmesi gereklidir. Bebeğiniz uyuyana kadar onu kucaklamak veya sallamak geceyarısı uyandığında da aynı şeyleri yapmanızı gerektirir. Bu da çocuğunuzun uyumayı kendi başına yapabilmesini engeller. 


Emzikle uyutmayın
Bebeğinizi emzikle yatağa koymaktan kaçının. Emzikle uyumaya alışan bebekler de kendi başlarına emziksiz uyumayı öğrenemezler. Emzikler bebeğin emme ihtiyacını gidermek içindir. Uyku için değil. Bebeğiniz emzikle uykuya dalıyorsa yatağa koymadan önce emziği yavaşça çıkarın.


Uyandığında müdahalenizi geciktirin
Dört ila altı aylık bebeğiniz uyandığında müdahalenizi geciktirin. Bebeğinizi kontrol etmeye gitmek için birkaç dakika bekleyin çünkü bebeğiniz belki de birkaç dakika içinde uykuya yeniden dalabilir. Ağlamaya devam ederse gidip kontrol edin ancak ışığı yakmayın, oynamayın, kucaklamayın veya sallamayın. Eğer ağlama devam ederse biraz dahabekleyip tekrar kontrol edin. Kendisini neyin rahatsız edebileceğini kontrol edin. (Aç olabilir, altını ıslatmış olabilir, ateşli olabilir vb.) 


İlaçlardan kaçının
Çocuğunuzun uyumasına yardımcı olan ilaçlardan kaçının. Zamanla ilaçlar etkisiz hale gelirler ve bebeğinizin gündüz tam uyanık olmasını engelleyebilirler. Etkileri gece ortasında bitebilir ve gece uyanmalarına neden olurlar. Bazı ilaçlar gece korkularına veya diğer uyku bozukluklarına yol açabilir. 
 

   
Devamını Oku...


2014 Nottis bayan kazak modelleri ile fark atın

09:36 No Comments


Yaz sona erecek ve kış gelecek tabi . Ve kış aylarında da en büyük ihtiyaçlardan biri kazak olacak.Kazak yeni sezon modelleri Nottis aracılığıyla şimdiden duyuruldu . Birbirinden hoş kazaklar kış amaçlı ilginizi çekebilir. Giyeceğiniz bir kazak modeli, ayakkabı ve pantolonunuzla ne civarında uygun olursa olsun nitelik seçimini tekrardan seçilecekler aralarında önce sıraya oturtmanız gerektiğini düşünüyorum. Sizin amaçlı seçtiğimi kazak modellerini beğeneceğinizi umuyorum. İşte sizin amaçlı seçtiğimiz 2014 Nottis kazak

2014 Nottis kadın kazak yeni sezon modelleri gri nitelik kazaklar, bej rengi kazaklar ve kara beyazın ağırlı olduğu kadın kazak yeni sezon modelleri olmazsa olmaz kazaklarından.
Nottis Bordo Siyah Desenli Kazak Elbise
Bilhassa kış mevsiminin en fazla seçim edilen kıyafetlerden biri kazaklar, 2014 Nottis kadın kazak modelleride çok uyarı cazip .Ana renklerin yakınında kırmızı, hardal ve pembenin de kullanıldığı kazak modelleride yer almakta, Sizde kış sezonlarında en alıcı kazaklarını giymek isterseniz Hm ye uğramadan alışverinizi bitirmeyin, harika tayt ve Jean kombinleriniz amaçlı bu koleksiyondan faydalanabilirsiniz.
Kazak üretiminde sıradanlığın çok geride kaldığı ve yepyeni trend anlayışının hakim olduğu bu yıllarda şayet üretici firma olarak cesur, girişken adımlar atmazsanız gerekli olan ilgiyi ve beğeniyi toplayamayacağınız açık ve tam olarak bir sonuçtur. İşte bu doğrultuda modanın trendlerine uyan modern tarımları içerisinde yaratan çok yenilikçi ve şık ürünleri ile 2013-2014 Nottis kazak yeni sezon modelleri beklentilerin ötesinde bir faaliyet sergilemiştir.

nottiskazak5 333x500 2013 Nottis Kazak Modelleri

kullanıcılarını hoşnut etmeyi her daim hedef alan ve bu doğrultuda beklentileri karşılayan üretici şirketin yepyeni sezon ürünleri de isminden fazlaca söz ettirecek bir pozisyona sahip. Ek Olarak birçok değişik bölgede da faaliyet yapan firma bu yıla sağlam bir giriş yapmıştır.
Kışın yaklaşmasıyla çok üretici firma girişimlerine çabuk başlamıştır. Bu noktada yenilikçi ve bizzat de yepyeni kalan üreticilerden biri kalan Nottis, Trendyol içerisinde derlenmiş yepyeni koleksiyonlardan biridir. Pek çok değişik tasarımın yer aldığı 2014 Nottis kadın kazak yeni sezon modelleri beklenilen ilgiyi toplayacak buna benzer görünmektedir.
Nottis Siyah Ceket 1002358
Nottis Ekru Bluz 1002301
Nottis Bordo Bluz 1002301
Nottis Yeşil Bluz 1002301
Nottis Bordo Panço 1002390
Nottis Siyah Elbise 1002357

Nottis Ekru Gömlek 1002394


Tamamen aktif renklerin hakim olduğu yepyeni sezon ürünlerinde tasarımlar özgün çizimlere sahiptir. Kaya ve desen süslemeleri ile tamamlanan modellerin görünümündeki şıklık ve zarafet göz alıcıdır. Genişçe ürün yelpazesi aralarında kesim ve stil tarafından çeşitliliğin hakim olduğu yepyeni sezon ürünlerinde kullanılan malzeme ve işçiliğin kalitesi de göze çarpmaktadır. Ek Olarak bu tasarımların türk malı üretim olmasından kaynaklansa gerek cazip fiyatlarıyla kullanıcılarına sunulması müşterileri hoşnut eden başka bir unsurdur.
Devamını Oku...


ASETAT KUTULARDA SÜSLENMİŞ BEBEK BADEM SEKERLERI

08:57 No Comments


Renkli badem şekerlerine şeker hamuruyla istenilen figürler konulabilir. Baby shower partileri,hastane ikramlıkları,bebek mevlidi  ya da doğum günleri için  düşünülmüş alternatif sunumlar...

Asetat kutu içerisinde tülle beraber renkli ve beyaz  üç adet süslenmiş badem şekeri konulmuştur.Kutu üzeri uygun renk kurdele, cam nazar boncuğu veya inci tanesiyle süslenmiştir.İstekler doğrultusunda farklı sunumlar da yapılabilir.

Minimum 20 kutu sipariş alınır.Detaylı bilgi ve farklı istekleriniz için mail adresinden ya da telefonla ulaşabilirsiniz
Devamını Oku...