Lastikler çorap giydi Kar Çorabı

17:06

Türkiye’de bir süredir etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlarını mevsim koşullarına adapte etmek isteyen sürücüler, kışa özel lastik ve zincirlere olduğu kadar “kar çorabı”na da ilgi gösteriyor.
Marmara, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkisini sürdüren kar yağışı, birçok noktada ulaşımın aksamasına yol açıyor.
Sürücülere, yollarda biriken kar ve soğukla oluşan buzlanma yüzünden kış aylarında kar lastiği, günün şartlarına göre de zincir takmaları öneriliyor.
Zincirin çifti, lastik boyutlarına göre 65-75 liradan, kar lastikleri ise daha yüksek fiyatlardan alıcı buluyor. İmkanı olanlar ve zincir takıp çıkarma zahmetine girmek istemeyen sürücüler, araçlarına kar lastiği taktırıyor.
Ülkede son 1-2 yıldır zincire rakip olan “kar çorabı” kullanımı da giderek artıyor. Takıp çıkarması çok kolay olan kar çorabı, özellikle bu hafta etkisini hissettiren yağışın ardından yoğun talep görüyor.
Balıkesir’de bu alanda faaliyet gösteren bir iş yerinin sahibi Muharrem Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “kar çorabı”nın çiftini 100 liradan sattıklarını söyledi.
Bir araca zincir takma işleminin 30 dakika kadar sürebildiğini belirten Kocaman, şöyle konuştu:
“Kar çorapları birkaç dakika içinde lastiğe geçirilebiliyor. Özellikle kadınlar ve taksiciler için çok kullanışlı. İtalya’dan ithal edilen bu ürün, karda ve buzda lastiğin kaymasını önlüyor, adeta yere yapışıyor. Kar tutmuyor, seyir sırasında ses yapmıyor. Zincir gibi ön takımlara ve fren sistemine zarar vermiyor. Taksiciler, ara sokaklara girip çıktığı için bunları daha kullanışlı buluyor.”
Kocaman, Balıkesir’de 10 Aralık’tan itibaren etkili olan yağış dolayısıyla kar çorabı satışlarında adeta patlama yaşandığını anlattı.
Gece yarısı bile dükkanını açtırıp kar çorabı satın alanlar olduğunu dile getiren Kocaman, “Stoklarımız tükendi, yeni sipariş verdik. Bu çoraplardan daha çok satarız” dedi.
Aracında kar çorabı kullanan taksici Erhan Balkıs ise iki zinciri lastiklere 30 dakikada takabildiğini bildirdi. Bu çorapların çok kullanışlı olduğunu vurgulayan Balkıs, “Lastikli olduğu için hemen takılabiliyor. Yolcularım da ben de rahat ettik. Hem karda, buzda aracımı kullanıp işimi yapıyor
Devamını Oku...


Kar çorabı nasıl takılır

16:56

Türkiye'de bir süredir etkili olan kar yağışı nedeniyle araçlarını mevsim koşullarına adapte etmek isteyen sürücüler, kışa özel lastik ve zincirlere olduğu kadar "kar çorabı"na da ilgi gösteriyor. kar çorabı iki dakika içinde monte edilebiliyor araçta zincir gibi gürültü yapmıyor ve ön takıma da zarar vermiyor fiyatı zincire oranla biraz daha fazla hangi ebatta olursa olsun fiyatı 100 TL.

Üretimi İtalya'da yapılan ve şuan da Türkiye de satışı yapılan bottari kar çorabı ile kış aylarında, artık yolda kalma veya kar buz diye arabanızı yerinden oynatmama devri kapanıyor, özellikle şehir yaşantısında olan ve sadece kış aylarında bir kaç kez kullanma imkanı bulan sürücülerin tercih ettiği bir ürün olan bottari araç kar çorabı ile daha kullanışlı ve verimli bir şekilde aracınızı kış aylarında, kar kış demeden kullanabilirsiniz.
Devamını Oku...


Beren Saat'ten tek gecelik elbise

16:50



Beren Saat-ten tek gecelik elbiseBugüne kadar oynadığı rollerle hafızalardaki Bihter karakterini silemeyen Beren Saat, bir kıyafetle Bihter'i unutturdu.


Revenge' isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması İntikam'da yağmur karakerini oynayan Beren Saat son bölümde giydiği bu elbiseyle büyüledi.

Beren Saat-ten tek gecelik elbise



 Beren saat fıstık yeşili elbise


Beren Saat-ten tek gecelik elbise

Devamını Oku...


Beren Saat (Yağmur Özden) Kıyafet Modelleri

16:47

Beren Saat’in yeni dizisi İntikam kısa bir zaman sonra ekranlarımızdaki yerini alacak. dizide çocukluğunda yaşadığı büyük dramın intikamını alacak olan Beren Saat yine oldukça iddialı bir rol ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hem güzelliği hem zekası ile ön planda olan olan Yağmur oldukça ilgi çekici bir karakter. Ve daha şimdiden dizinin kıyafetleri ve aksesuarları merak konusu. İşte biraz olsun merakınızı giderecek olan görüntüler ile Yağmur’un kıyafetleri.

beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri1 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri2 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri3 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri4 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri5 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri6 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri7 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri8 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri9 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri10 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri11 beren-saat-yagmur-ozden-kiyafet-modelleri12
Devamını Oku...


Beren saat nasıl giyiniyor

16:43

Beren Saat (d. 26 Şubat 1984, Ankara), iki kez Altın Kelebek Ödülü alan Türk oyuncu.
Kariyeri boyunca çeşitli rollerde izleyici karşısına çıksa da, Aşk-ı Memnu dizisindeki “Bihter Yöreoğlu Ziyagil ” ve Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki “Fatmagül Ketenci Ilgaz” performanslarıyla daha geniş kitlelere ulaşmıştır.
 



Birçok eleştirmen tarafından kendi jenerasyonundaki en etkili kadın dizi oyuncularından biri olarak gösterilmektedir. Daha çok dramatik yapımlarda yer alan oyuncu, Türk televizyonlarının en çok kazanan ve kazandıran kadın oyuncularındandır. Sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren Saat pek çok kampanyada da yer almıştır.
Devamını Oku...


İNTİKAM DİZİSİ Beren Saat'in unutulmaz kıyafetleri

16:40

Beren saat dizisini seyrettiysem bile ne giymiş kimden giyinmiş için seyrettigimi gizleyemem:)
Beren saat'i duru güzelligiyle kusursuz fizigiyle güzel karakteriyle diger oyunculardan ayırıyorum.
İNTİKAM dizisinde Beren Saat'in giydigi unutulmaz elbiseleri sizinle paylaşmak istedim
Birinci ve ikinci resimdeki elbiseler Özgür Masur tasarımları ben çok begendim :)

Kırmızı elbisesi unutulmaz zaten akıllara kazındı..
En spor kıyafetlerden en kalsik kıyafetlere kadar hepsini çok iyi taşıdıgını düşünüyorum ben siz?
Devamını Oku...


BEREN SAAT -ÖZGÜR MASUR TASARIMI SİYAH ELBİSESİ

16:37


Beren Saat ödül törenine Özgür Masur tasarımı bu elbise ile katılmış tabii ödülünü alırken de Özgür Masur'a teşekkür etmeyi unutmamış :) Ben ilk defa dizi dışında Beren Saat'i şık gördüm.Bu yılın modası Dantel detaylı siyah elbise Beren 'e çok yakışmış


fotoğraflar:ayakligazete,elle
Devamını Oku...