Mert Fırat Boy ve Kilosu, Kaç Yaşında, Nereli ?

18:56

Mert Fırat Boyu Kaç , Mert Fırat Kaç Kilo , Mert Fırat Yaş Kaç , Nereli, Göz Rengi , Gerçek İsmi , Kimdir, Doğum Yeri,Sevgilisi sorularına cevap alıcaz.
 mert fırat sevgilisi 2014 nereli boyu kac cm kac kilo Mert Fırat Boy ve Kilosu, Kaç Yaşında, Nereli ?           İsim: Mert Fırat
   Boy : 181 cm
   Kilo : 71 kg
   Yaş : 10 Ocak 1981 (32 yaşında)
   Doğum Yeri:  Ankara, Türkiye
Gerçek İsmi :Mert Fırat
Sevgilisi : İlksen Başarır
Mert Fırat Hakkında :Mert Fırat ,Türk Sinema,tiyatro ve dizi oyuncusu olan yakışıklı oyuncu 181 Cm boyunda 71 Kilodur.Ankara üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.
‘İntikam’ dizisinde Beren Saat ile aşk yaşayan Emre Aksoy karakteri ve Yılmaz Erdoğan’ın Kelebeğin Rüyası filmindeki rolüyle kariyerinde yükselişini sürdüren Mert Fırat yönetmen sevgilisiyle görüntülendi.
“BAŞKA DİLDE AŞK”
Senaristliğini yaptığı “Başka Dilde Aşk” filmini İlksen Başarır’la birlikte yöneten Mert Fırat, yönetmen sevgilisiyle el ele görüntülendi. 1981 doğumlu Mert Fırat, 1978 doğumlu İlksen Başarır’la, aralarındaki yaş farkına rağmen oldukça mutlu görünüyor.
HAYRANLARINI YIKTI
Genç kızların hayallerini süsleyen Mert Fırat, bu kareyle hayranlarını adeta yıktı. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu örneklerinde olduğu gibi yakışıklı jönleri mankenlerle görme alışkanlığımızı, Mert Fırat bu görüntüyle yıktı.

Devamını Oku...


Mert Fırat - Aktör- Actor

18:54

Başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat'ın oynadıkları İntikam'ın ikinci sezon çekimleri başladı. Yaz tatili sonrası bir araya gelen yapım ekibinin ve oyuncuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Kanlıca'da başlayan çekimlerde Beren Saat, Mert Fırat ve Engin Hepileri ile kamera karşısına geçti. Diziye bu yıl Alican Yücesoy "Ali Sülen", Zeynep Özder "Aslı Sağlam", Tilbe Saran "Hale Çelik", Nesrin Kazankaya "Nurdan Gümüşçü" ve Beyza Şeker de "Dicle" karakterleriyle dahil olacak.
Devamını Oku...


Kenan Doğulu: Beren’in sevişme sahnelerini izleyemiyorum

18:49

Şarkıcı Kenan Doğulu, sevgilisi Beren Saat`i çok kıskandığını itiraf etti.
Rolü gereği birçok öpüşme sahnesinde rol alan Beren Saat`in, geçtiğimiz perşembe günü Mert Fırat`la bir sahnesi vardı. Sosyal medyada da çok ateşli bulunan sahneler ile ilgili konuşan Kenan Doğulu, “Onca ünlü sevgilim oldu, dergilere seksi pozlar veriyorlardı. Hiçbirini zerre kadar kıskanmadım. Ama bu kez farklı. İtiraf edeyim ki ben Beren’i çok kıskanıyorum. İyi biliyorum ki o bir profesyonel. İşine saygı duyuyorum. Yine de kıskançlık damarlarım kabarıyor işte. Böyle bir şey ilk kez başıma geliyor. Bu yüzden sevişme sahnelerini izlememeye çalışıyorum” dedi.

Devamını Oku...


Beren Saat Yeni Film Benim Dünyam Çıktı Sevişme Sahnesi İzle

18:48

Benim Dünyam yakında vizyona giriyor fakat gelen yorumlara bakılırsa izleyici Black filminden esinlenerek çekilen yapıma biraz önyargılı.2005 Hint yapımı olan Black filmini hüngür hüngür ağlayarak izledik hepimiz. Öylesine içimize işlediki Black'in şaheser sahneleri boğazımızda düğümlendi....
Beren Saat Yeni Film Benim Dünyam Çıktı Sevişme Sahnesi İzle
2005 Hint yapımı olan Black filmini hüngür hüngür ağlayarak izledik hepimiz. Öylesine içimize işlediki Black'in şaheser sahneleri boğazımızda düğümlendi. O nasıl bir sevgiydi anlayamadık doğuştan kör ve sağır olan ailesi tarafından bile bir hayvan gibi görülen bir çocuğu üniversite çağına getirmek. Hangi babayiğit başarabilirdi sesini duyuramadığı kendiğini gösteremediği bir çocuğa birsürü şeyi öğretmeyi. Filmi izlerken bir mucizeye şahitlik ediyorduk. Balck bu güne kadar çekilmiş en iyi dram filmi benim kanaatimce. Fakat Benim Dünyam için aynısını söylemek mümkün değil.
BENİM DÜNYAM KONUSU
Hayatını karanlıkta yaşamaya mahkum sağır ve kör bir kızın, öğretmeni sayesinde hayatın abecesini öğrenmesinin konu edildiği bir eser. (Black)
8 yaşına kadar hayatla ilgili hiçbir şey bilmeden yaşayan Ela ile aynı durumdaki ablasını trajik bir biçimde yitirdikten sonra hayatını engellilere adayan Mahir Hoca'nın yollarının kesişmesiyle siyahtan beyaza giden bu yolculuğunda sadece bir kelimeye yer yoktur: İmkansız. Film, Mahir Hoca'nın karanlığın içindeki Ela'nın elinden tutarak onu 'üniversite sıralarına kadar taşıyışını' ve Ela'nın umut ve vefa hikayesini anlatıyor.
BENİM DÜNYAM İÇİN GELEN YORUMLAR

redrush

"Black" Filminden UYARLANMIŞTIR. bizim insanımız uyarlama ne bilmiyor direk "çakma" lafını yapıştırıyor malesef :)) Türk milleti dram sever o yüzden gişesi iyi olucak diye tahmin ediyorum ama seyirciye black filmi kadar duygu yükleyemez, Çünkü ne beren saatin ne uğur yücelin oyunculuğu buna yetmez.

RoYaLSi

Bu kadar da olmaz dedirtiyorlar insana! Fragmandaki bütün sahneler "Black" filminin kopyası!

Madem kendin özgün bir şeyler üretemiyorsun, bu kadar bilinen ve beğenilen bir filme niye elini atıyorsun? Uğur Yücel kendini ne kadar paralarsa paralasın, en ünlü oyuncuları oynatsın yine de "Black" filminin yanından geçemez!
İzlediğim en iyi filmler arasında tartışmasız ilk 3'te yer alan bir filmdir "Black"... Benim için bu kadar özel ve muhteşem bir filmin kopya versiyonunu bizlerin çektiğini görmek gerçekten üzdü beni...

Türk sineması maalesef ilerlemiyor, üretemiyor ve mevcut kült yapımlara elini atarak adını batırıyor... Gayet net!

ZihinBaz

Umarım Beren Saat ,Rani Mukherjee kadar iyi oynayabilir. Çünkü ben filmi ilk izledğimde inanın Rani Mukherjee yi de tanımıyordum filmi izleyene kadar kör ve sağır zannetim öyle güzel oyunculuk öyle güzel iş bitiricilik. Yok böyle. Ve bu filmi ilk izlediğimde konuya ilk dakikasında hakim olmaya çalıştım çünkü gerçekten üzerinde durulması gereken bir konu ve bunuda film yoluyla bize çok güzel aktarabilmişler. Böyle filmler neden oscar almazlar bilmiyorum sorun da değil onlar oscar vermezse ben verdim.
Devamını Oku...


MERT FIRAT, İNTİKAM DİZİSİNDEKİ BEREN SAAT'İ ANLATTI

18:46

İntikam dizisindeki rol arkadaşı Beren Saat ile ilgili açıklamalarda bulunan Mert Fırat, ''Onunla oynamaktan çok keyif aldım. Kendisi çok yönlü bir oyuncu. Çok okuyan, sanatın çeşitli dallarıyla ilgilenen bir insan” dedi.


Mert Fırat, İntikam dizisindeki Beren Saat'i anlattı

Nilüfer Belediyesi tarafından “yılın yazarı” seçilen Sabahattin Ali için düzenlenen sempozyum, ünlü isimlerin katıldığı ilk oturumla başladı. Nazım Hikmet Kültürevi'nde düzenlenen sempozyuma katılan oyuncu Mert Fırat, Sabahattin Ali'nin sanat bakımından çok yönlü bir yazar olduğunu ifade ederek, “O yazdığı her hikayede karakterleri farklı açıdan değerlendirirdi.



O oyuncu-oyun ilişkisini çok iyi bildiği için yönetmen ve sanatçılara çeşitli imkanlar sağlardı. Onun karakterlerini oynamak çok ayrıcalık ister. Türk romancılığında derin ve üç boyutlu karakterler yoktur. Onu hikayelerini okurken kendinizi oyuna dahil olmuş buluyorsunuz” dedi.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı Kelebeğin Rüyası filmine değinen Fırat, 'Biz üç şairdik. Edebiyat yazarları karakterlerini oynama konusunda bu bir fırsat oluyor” diye konuştu.



'MÜTEVAZI BİR İNSAN'

İntikam dizisindeki rol arkadaşı Beren Saat ile ilgili açıklamalarda bulunan Mert Fırat, ''Beren Saat'in bir partneri olarak onunla oynamaktan çok keyif aldım. Kendisi çok yönlü bir oyuncu. Çok okuyan, sanatın çeşitli dallarıyla ilgilenen, bunları çok aracı yapmayan mütevazı bir insan” şeklinde konuştu.
Devamını Oku...


Beren Saat geceye damga vurdu, Berenden frikik

18:43

Beren Saat geceye damga vurdu

Erkek dergisi GQ tarafından 18 yıldır dünya çapında düzenlenen “GQ Men of the Year” ödül töreni, ikinci kez İstanbul’da yapıldı.
.
beren saatgece
Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’daki törene, yoğun kar yağışına rağmen iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından çok sayıda ünlü sima katıldı. Davetlilerin şıklık yarışına girdiği gecede ödül alanlar arasında Japon tasarımcı Kenzo Takada ve Amerikalı aktör Michael Nouri de vardı.
ÖDÜLLER
Yılın ikonu/Akmerkez özel ödülü: Kenzo Takada
Uluslararası şöhret: Jeremy Renner
Yaşam boyu başarı ödülü: Michael Nouri
Yılın oyuncusu: Kenan İmirzalıoğlu
Yılın sıra dışı başarısı: Ahmed Akgiray
Yılın sporcusu: Didier Drogba
Yılın yapımcısı: Kerem Çatay
Yılın farkındalık projesi: Can Candan
Yılın yönetmeni: Yılmaz Erdoğan
Yılın girişimci işadamı: Mübariz Mansimov
Yılın stil sahibi erkeği: Murat Türkili
Yılın şefleri: Üryan Doğmuş ve Cihan Kıpçak
Yılın müzisyeni: Mabel Matiz
Yılın kadını: Beren Saat
‘Yılın kadını’ seçilen Beren Saat geceye derin göğüs dekolteli elbisesi ile damga vurdu.
berensaatgece
Devamını Oku...


Beren Saat ve Kenan Doğulu’ya Rekor Reklam Teklifi

18:42

Yaşamış oldukları ilişki ile magazin dünyasının gündeminden düşmeyen çift Kenan Doğulu ve Beren Saat rekor reklam teklifleri alıyor.

Son zamanların çok konuşulan ve en popüler çiftlerinden birisi olan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftine rekor reklam teklifleri geliyor. Kenan Doğu ve Beren Saat çiftini reklamlarında oynatmak isteyen firmalar, kesinin ağzını fazlasıyla açmış durumdalar. Edinmiş olduğumuz bilgilere göre, büyük bir inşaat firması çifti reklamlarında oynatmak için 3 milyon TL reklam teklifi gönderirken, özel bir banka kuruluşu ise 4 milyon TL’lik teklif ilettiler.
Magazin kulislerinde konuşulan haberlere göre, gelecek Mayıs ayı içerisinde evlenmesi beklenen çiftin, gelen reklam tekliflerini değerlendirdikleri bildirildi. Dizi piyasasında sorun teşkil eden yüz eskimesi kurkusu sebebi ile ekranlara bir süre ara vermek isteyen Beren Saat’in bu zaman diliminde reklamlarda boy göstermeyesıcak baktığı bildirildi. Öte yandan, birlikteliklerini reklam malzemesi olarak kullanmak istemeyen çiftin, gelen reklam tekliflerine ne yanıt verecekleri merak konusu olmaya devam ediyor.
Son zamanların en gözde çifti olarak tüm davetlerde birlikte yer alan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti ile ilgili tüm gelişeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
Devamını Oku...


Beren Saat geceye damgasını vurdu

18:41

Geçtiğimiz akşam düzenlenen ve büyük rağbet uyandıran  GQ Yılın Erkekleri ödül geçesine güzel oyuncu Beren Hollywood modası ile geceye renk kattı. Giydiği gögüs dekolteli kıyafeti ile gecede dikkatleri üzerine çeken Beren kıyafetini de oldukça güzel taşıyarak üzerine yakıştırdı. Beren Saat’in giydiği bu elbise Red Label serisinden olduğu da bize gelen bilgiler doğrultusunda. Etek kesimi de değişik olan elbisesi ile magazin objektiflerinden tam not alarak sorunsuz bir şekilde geçeyi kapattı güzel oyuncu. Beren Saat bildiğiniz üzere Kenan Doğulunun sevgilisi ve güzel giden bir ilişkisi ile adından ve ilişkisinden sıkça söz ettiriyor. Gelen bilgiler doğrultusunda etek kesiminin   adı da  asimetrik etek kesimi olarak biliniyor.

berensaat
Devamını Oku...


Beren ve Kenan için rekor teklif

18:40

Ma­yıs ayın­da ni­kah ma­sa­sı­na otur­ma­la­rı bek­le­nen Ke­nan Do­ğu­lu ve Be­ren Sa­at’­in at­tık­la­rı her adı­mın olay ol­ma­sı ba­zı fir­ma­la­rı ha­re­ke­te ge­çir­di..
Bugün'ün haberine göre, Ma­yıs ayın­da ni­kah ma­sa­sı­na otur­ma­la­rı bek­le­nen Ke­nan Do­ğu­lu ve Be­ren Sa­at’­in at­tık­la­rı her adı­mın olay ol­ma­sı ba­zı fir­ma­la­rı ha­re­ke­te ge­çir­di. Bü­yük bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan Do­ğu­lu ve Sa­at’­i rek­lam­la­rın­da oy­nat­mak için ha­re­ke­te ge­çen bir in­şa­at şir­ke­ti iki­li­ye 3 mil­yon do­lar öner­di. Çift bu tek­li­fi dü­şü­nür­ken bu kez de bir ban­ka­dan 1 yıl­lık rek­lam kam­pan­ya­la­sı kar­şı­lı­ğın­da 4 mil­yon do­lar­lık tek­lif al­dı.

SI­CAK BA­KI­YOR­LAR

‘Yü­züm es­ki­di­’ kor­ku­suy­la di­zi­le­re bir sü­re ara ve­re­cek olan Be­ren Sa­at, bir yan­dan da ek­ran­dan ay­rı kal­mak is­te­me­di­ği için tek­li­fe sı­cak ba­kı­yor. He­nüz net bir ce­vap ver­me­yen çift, iliş­ki­le­ri­ni rek­lam mal­ze­me­si yap­mak is­te­me­dik­le­ri için te­dir­gin­lik ya­şı­yor. Ke­nan Do­ğu­lu ve Be­ren Sa­at’­e ge­len tek­lif­ler rek­lam­lar­la da sı­nır­lı de­ğil.

DA­VET­LE­RİN GÖZ­DE­Sİ

Çif­tin bir­lik­te ka­tıl­dı­ğı da­vet­le­re ba­sın bü­yük il­gi gös­te­ri­yor. Bu ne­den­le da­vet sa­hip­le­ri de or­ga­ni­zas­yon­la­rı­na bir­lik­te ka­tıl­ma­la­rı için çif­te as­tro­no­mik üc­ret­ler tek­lif edi­yor. An­cak iki­li bu tek­lif­le­ri red­de­di­yor.
Devamını Oku...


Beren Saat Kimdir, beren saat hakkında bilgi

18:39

eren Saat Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Beren Saat Kimdir resimleri

Beren Saat 26 Şubat 1984'te Ankara, Türkiye'de doğdu. Sporla uğraşan bir aileden gelen Saat'in, bir abisi vardır.TED Ankara Koleji mezunu olan Beren Saat, Başkent Üniversitesi'nde işletme konusunda ihtisas yaparken Türkiye'nin Yıldızları adlı oyuncu yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katılmıştır. Yarışmada beğeni toplamayı başararak 2. olmuştur. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren Saat'ten söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir
Devamını Oku...


kışınızı sıcacık geçirin

12:16

2014 Kazak Modelleri
Yeni sezon Kışlık kazak modelleri yeni sezon kazak modelleri..
2014 Kazak modelleri arasından size göre kazak modelini seçip kışınızı sıcacık geçirin.. Kışın yeni sezon modelleri kazaklarda son moda modeller.. 2014 kazak modelleri ve çeşitleri. En ucuz kazak modeleri..


Devamını Oku...


2014 El Örgüsü Kazak Modelleri

12:06

Örgü ile işlenmiş olan ve kış mevsiminde bizler sıcak tutacak 2014 örgü kazak modelleri bayanlar için çok kullanışlı ve uygun fiyatlı çeşitleri ile mağazalarda bekliyor olacak. Mağazaya gitmeden önce de sizlere bu örgü kazak modellerinden ve tasarımlarında bahsetmek istedik. Bu kazaklar, uzun kollu olup beyaz ve baskılı örgüler ile tasarlanmaktadır. Yünlü örgüden yapılan ve sıcak bir kış geçirmemizi sağlayacak 2014 el örgüsü kazak modellerini yakından görmeniz açısından resimlerini hazırladık.
2014 El Örgüsü Kazak Modelleri




Devamını Oku...


Örgü Bayan Kazak Örnekleri

12:01

Kış aylarının vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan örgü kıyafetler arasında sıklıkla kullandıklarımızdan olan örgü kazaklar farklı model ve renkleri ile şıklığımızı tamamlıyorlar. Bayan örgü kazaklarda farklı modeller, değişik örgüler ve çarpıcı renkler kullanılabiliyor.
Örgü kazak modellerinde uzun kollu kazakların yanında kısa kollu ya da kolsuz kazaklarda bulunuyor. Farklı şekillerde kombinleyebileceğiniz ve zevkinize göre örebileceğiniz örgü kazaklar ile sizlerde farklı bir şıklık ve trend bir görünüm yakalayabilirsiniz.
Bayan örgü kazak modellerinde saç örgüsü, ajurlu modeller, düz örgü ya da desenli modeller tercih ediliyor. Sizler için değişik ve şık modellerde bayan örgü kazakları galerimizde bir araya topladım. Bu modellerden dilediklerinizi örebilirsiniz.

Örgü Bayan Kazak Örnekleri Galeri:



Devamını Oku...


Bayan Örgü Kazak Modelleri 2014

12:00

Odivet takipçisi hanımlar, kış aylarının gelmesiyle birlikte sitemizde bayan el örgü kazak modelleri yazılarına öncelik veriyoruz.  Örgü kazak modelleri ile örgü dünyanıza zenginlik katmak bizi çok mutlu ediyor. 
El örgüsü kazaklar kadının zarafetini ve güzelliğini yansıtır.  Hanımların üzerinde hazır kazaklardan farklı duran  el örgüsü kazak modelleri şıklığıyla herkesi büyüler. Örgü yeteneğiniz yoksa, elinize daha önce şiş almadıysanız ekonomik fiyatlarda sipariş verebilirsiniz. Ev hanımları artık internet üzerinden de el örmesi kazak siparişi verebiliyor.
Bayan kazak resimleri arasında transparan kazak modelleri öne çıkıyor.  Çiçek motifli kazaklar baharın kokusunu kışa taşımış izlenimi yaratıyor. Tığ işi kazak modelleri arasında hanımların üzerinde çok göreceğimiz bir diğer motif ise hayvan motifliler. Özellikle genç kızların tercih ettiği hayvan resimli kazaklar üzerindeki motifler değişik yöntemlerle kazağa işleniyor. Kapşonlu Kazak Modelleri 2014 yılı Örgü Kazak Modelleri içinde çok sık karşılaştığımız bir diğer model.
Kazak resimleri arasında yapımı kolay kazak modellerinin yanı sıra  örülmesi zor kazak modelleri de koyduk. Bu modeller el işi örgülerinde size ilham verebilir.
Tek omuzlu kazak modelleri ve çiçek desenli motifler 2014′de tercih edilen diğer modeller arasında olacak gibi.  Başka bir yazıda görüşmek üzre
2014 El İşi Kazak Modelleri 

Devamını Oku...