KidzMondo 22 Aralık - 04 Ocak İstanbul

18:05


Türkiye'nin ilk çocuk şehri KidzMondo'da çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor!

* Park 10.00’da açılmaktadır; ancak sabah saatlerinde yoğun okul ziyaretlerinden dolayı hafta içi günlerde Kidzmondo Trump İstanbul için tavsiye edilen giriş saati 15.30'dır.

Trump Alışveriş Merkezi'nde 4 bin m2'lik alana yayılan KidzMondo'da 4-14 yaş arasındaki çocuklar 40 farklı meslek ünitesinde çalışıp para kazanıyor. Şehre havaalanından giriş yapıyor, istediği mesleği seçiyor, kostümlerini giyiyor ve işinin başına geçiyor.

Çalışırken hem eğleniyor hem öğreniyor! Büyüklerin yaşamını deneyimliyor, hayatın ekonomik döngüsünü kavrıyor! Gerçek dünyanın küçültülmüş hali olan KidzMondo’ya tüm çocuklar bayılıyor; çünkü bu şehri sadece onlar yönetiyor!

- 8 yaşını doldurmamış çocuklar Kidzmondo Trump İstanbul’a yanlarında en az bir ebeveyn ile girebilir. Ebeveyn çocuğa parkta bulunduğu tüm süre boyunca eşlik etmelidir.
- 0-3 yaş arası çocuklar sadece Mini Kidizen Dünyası birimine giriş yapabilirler.
- 9-12 Yaş aralığındaki çocuklar Kidzmondo Trump İstanbul’a yalnız giriş yapabilir. Ancak giriş ve çıkış işlemleri sırasında ebeveyn çocuğun yanında olmalıdır. Çocuklarını almaya gelen yetişkinlerin kendilerine verilen geçerli fiş numarasını sunmaları gerekmektedir.
- Yetişkinler Trump İstanbul’a sadece yanlarında bir çocuk olduğu taktirde kabul edilebilir.
- Kidzmondo Trump İstanbul içerisinde yönetim tarafından yazılı &sözlü olarak belirtilen diğer tüm şartlar ve koşullar geçerlidir.
- Kidzmondo’yu ziyaret eden 14 yaş üzeri bireyler aktivitelerden yararlanamazlar.
- Biletix’le satılan biletlerin kapasitesi dolduğunda müşteriler Kidzmondo Trump İstanbul ana gişesinden kapasite ile ilgili bilgi alabilirler.
- Kidzmondo Trump İstanbul’un diğer kurallarını görmek için internet sitesini ziyaret ediniz.
- Bazı birimlerin önceden belirlenmiş programları vardır.
- Bazı birimlerde çocukların güvenliği nedeniyle yaş ve boy sınırlamaları vardır.
- Bazı birimler, doğum günü partileri veya özel etkinlikler için rezerve edilmiş olabilir.
- Bazı birimlerde, yoğunluk nedeniyle sıra olabilir.
- Her birimin belirli bir misafir kapasitesi vardır.
- KidzMondo Trump İstanbul’da ebeveynler çocukların yerine birimlerde sıraya giremezler.
- Birimlere sadece çocuklar girebilir, ebeveynler kabul edilmez.
- Minik Kidizen Dünyası'na 0-3 yaş arası çocuklar ve ebeveynleri girebilir.
Devamını Oku...


Ottomanya 22 Aralık - 31 Aralık İstanbul

18:03


İnteraktif Osmanlı Müzesi Ottomanya’da tarihin bir parçası olmaya hazırlanın!

Mall of İstanbul’un giriş katında yer alan Ottomanya’da Hazerfen’le Galata Kulesi’nden atlayın, geleneksel Türk sanatlarının inceliklerini öğrenin, interaktif oyunlarla benzersiz bir müze deneyimi yaşayın!

Sıkıcı müze gezilerinde yüzlerce yıllık taşlara, kıyafetlere, yazmalara bakıp geçmişte insanların nasıl yaşadığını, nasıl göründüğünü hayal etmeye çalışmaktan bıktıysanız, Ottomanya’da tarihin bir parçası olmaya hazırlanın!

Dünyaca ünlü müzelerde kullanılan modern interaktif teknolojileri bir araya getiren Ottomanya’da, hem eğlenceli hem de eğitici uygulama ve atölyelerle, daha önce yaşamadığınız sıradışı bir müze gezisi sizi bekliyor!

Ottomanya’nın ziyaretçileri Osmanlı tarihini tamamı interaktif 10 farklı alanda deneyimliyor.
Devamını Oku...


Dünyanın 1 numaralı "Çocuk Cumhuriyeti KidZania" artık İstanbul’da! 23 Aralık - 01 Ocak

18:02





KidZania, dünyanın önde gelen, eğlendirirken bilgilendiren deneyimsel bir tema parkı. Sektörünün dünyada en hızlı büyüyen ve sayısız ödül almış tek çocuk markası olan keşif ve eğlence cumhuriyeti KidZania, 4-14 yaş arası çocuklara, iç mekanda kendilerine göre ölçeklendirilmiş tematik parkta farklı roller üstlenerek oynamalarına olanak veren güvenli, benzersiz ve gerçekçi bir çocuk dünyası!

KidZania, itfaiyesi, bankası, hastanesi, süpermarketi, stadyumu ve arkeoloji müzesiyle çocuklar için dört dörtlük bir dünya!

KidZania İstanbul’da
*Çocuklar 60’tan fazla aktivite alanında, kendi becerilerine ve ilgi alanlarına yanıt verecek farklı düzeylerde 90’dan fazla rol üstlenme imkanına sahip oluyor.
*İstediği mesleği seçen çocuklar, bu konuda bilgilendiriliyor ve gerçek bir üniforma giyip işbaşı yapıyor!
*Pilotlar uçak kullanıyor, gizli ajanlar sır perdelerini aralıyor, arkeologlar kazı yapıyor ve şefler pizzadan dondurmaya kadar leziz yiyecekler hazırlıyor.
*Yaptıkları iş karşılığında çocuklar KidZania’nın resmi para birimi olan KidZos’ları kazanabiliyor ve harcayabiliyor! Dünyanın her yerindeki KidZania’larda geçerli olan KidZos, ürün ve hizmet satın almak için de kullanılabiliyor.


Bilet Satın al 


http://www.biletix.com/etkinlik-grup/75331570/TURKIYE/tr
Devamını Oku...


Snow World - Kar Dünyası - Buz Heykel Müzesi 25 Mayıs 2015 22:00 Snow World - Kar Dünyası , Antalya

17:58

Türkiye’nin en eğlenceli kapalı kar alanı Snow World - Kar Dünyası, 25 Mayıs 2015 tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.


1500 metrekare kapalı alan içerisinde yer alan Kar Dünyası, geceleri yağdırılan gerçek kar ile Türkiye’nin en eğlenceli kapalı kar alanı. İçerisinde igloların, Aziz Nikola’nın evinin ve kafelerin olduğu, dışarıda sıcaklık 40 derecelere yaklaşırken içeride -5 derecelik bir ortam bulunan Kar Dünyası’na, ziyaretçiler girişte kendilerine verilen özel koruyucu kıyafetlerle gerçek karın tadını çıkarıyorlar.


Doğal kar nasıl yapılıyor?

Doğal kar üretimi için, ortam sıcaklığın 0 C derecenin altında özel bir ısıda olması gerekiyor. Bunun nedeni çok basit; çünkü kar üreten makineler, çok yüksek basınçla, çok küçük su tanecikleri püskürtüyor ve su tanecikleri aynı doğada olduğu gibi donarak yere kar taneleri olarak düşüyor. Ortam 0 C dereceden daha sıcak veya aşırı soğuk olmadığı sürece taze ve doğal kar yumuşaklığını korumaya devam ediyor.


Kar keyfi için;

Kar Dünyası'nın havalandırma ve soğutma sistemleri dünyanın en gelişmiş teknolojileri kullanılarak tasarlandı. Bu sistemlerin sağladığı en büyük avantaj, oksijen oranı yüksek ve hijyenik bir havalandırma sağlamasıdır. Girişte ücretsiz verilen koruyucu kıyafetler ile kar botlarını giydiğiniz sürece, önceden yakalandığınız bir rahatsızlığınız yoksa, Kar Dünyası’nda hastalanmazsınız.


Noel Baba Antalyalı!

Noel Baba’nın (Aziz Nikola) Likya’nın liman kenti Patara’da 4. yüzyılda doğduğu kabul edilir. Gençliğinde Filistin ve Mısır’ı dolaşmış olan Noel Baba, Likya’ya (Antalya’ya) döndükten sonra Myra piskoposu oldu ve öldükden sonra Myra’daki kilisesinin mezarlığına gömüldü. 6. yy’a gelindiğinde mezarının ünü bayağı yayıldı, ardından 1087 yılında İtalyan denizciler tarafından kemikleri İtalya’nın Bari kentine götürüldü. Kar Dünyası’nda da zaman zaman görünen Noel Baba, çocuklara süpriz hediyeler dağıtmaya devam ediyor.


Aile boyu eğlence Kar Dünyası’nda!

Çocuklar igloların arasında saklambaç oynayıp kaydıraktan kayarlarken veya doğal kardan yapılan kar topları ile eğlenirken, siz de dağ evinde taze salep ve sucuk ekmek ile doğal soğuk havanın tadını çıkarabilirsiniz.


Buz gibi havada sıcacık lezzetler

Kar Dünyası’nda bulunan Snow Cafe'de dağ usulü ızgara sucuk ekmeğinin, özel yapım doğal salebin tadına bakmayı unutmayın.

Bilgi
1. Kategori - Tam 23.00 TL, Öğrenci 18.00 TL
Devamını Oku...


Sevgiliye Özel Mutlu Edicek Pastalar

17:52


sevgiliye özel tasarım pasta 
sevgiliye özel tasarım pasta 















































  1.   
  2.  
Devamını Oku...