2015 İlkbahar – Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri

08:37 No Comments

2015 İlkbahar Yaz Ayakkabı Trendleri - Ayakkabı Dünyası & Vitringez

2015 İlkbahar – Yaz Sezonu Ayakkabı Trendleri

Moda denildiğinde, her kadının içinde bir tutam da olsa ayakkabı tutkusu olduğunu görürüz. Ayakkabılar, moda dünyasında sektör olarak geniş bir yer kaplarken; kadınlar için de kombinlerin en özel tamamlayıcıları arasında yer alır.
İlkbahar – Yaz sezonu ayakkabı trendleri arasında spor ayakkabılar popülerliğini korurken, babetler ve topuklu ayakkabılar pek çok farklı tasarım ve model ile karşımıza çıkıyor. Sizler için seçtiğimiz ayakkabı modelleriyle, yeni sezonda sokak modasının nabzını tutacak ve trendlerin keyfini süreceksiniz.
Görsellere tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Topuklu Ayakkabı

Her kadın topuklu ayakkabılar üzerinde tüm dünyayı kurtaracak özgüvene sahip bir duruş sergiler. Kadınlar için topuklu ayakkabılar bu kadar önemli ve vazgeçilmez olduğu için, birçok marka her sezon topuklu ayakkabı koleksiyonunu günceller ve kadınlar için göz alıcı olan parçaları sezon trendleri arasında sunar.
Sezonun topuklu ayakkabı trendlerine baktığımızda nude tonların hakim olduğunu; bordo, mavi, yeşil, siyah gibi renklerin de ön plana çıktığını görüyoruz. Son yıllarda şıklığın diğer adı olan stilettolar, yeni sezonda da oldukça popüler. Form olarak sivri burun ve ince topuklu olan bu ayakkabı modeli yine trend olmaktan vazgeçmiyor ve süet, deri gibi pek çok seçeneği ile kadınların tercihine sunuluyor.
Topuklu ayakkabı modellerinde sezonun bir diğer trendi ise yumurta topuk ayakkabılar. Kıyafet modasındaki eskiye dönüş ayakkabı dünyasında da etkisini gösteriyor. 1970, 1980 yıllarının modası olan yumurta topuk ayakkabılar 2015 yılında yeniden eski tahtına oturacak.
Ayakkabı Dünyası - topuklu ayakkabı - vitringez1 Ayakkabı Dünyası - topuklu ayakkabı - vitringez2
Ayakkabı Dünyası - topuklu ayakkabı - vitringez3 Ayakkabı Dünyası - topuklu ayakkabı - vitringez5
Tüm topuklu ayakkabı modelleri için tıklayın.

Spor Ayakkabı

Spor ayakkabılar casual şıklığın tamamlayıcısı olarak, yeni sezonda da trendler arasındaki yerini aldı. Spor ayakkabıların bu sezon diğer sezonlardan bir farkı var: renkler. Yeni sezon sokak modasında siyah, beyaz gibi klasik renklerin yanı sıra; mavi, pembe, kırmızı gibi renkler ve neon tonlar sıklıkla karşımıza çıkacak.
Ayakkabı Dünyası - Spor ayakkabı - vitringez1 Ayakkabı Dünyası - Spor ayakkabı - vitringez2
Ayakkabı Dünyası - Spor ayakkabı - vitringez3 Ayakkabı Dünyası - Spor ayakkabı - vitringez4
Tüm spor ayakkabı modelleri için tıklayın.

Babet

Bahar ve yaz mevsiminde en çok tercih edilen ayakkabı modellerinden biri olan babet, özellikle topuklu ayakkabı giymekten hoşlanmayan ve şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların tercihi. Yeni sezon trendleri arasında yerini alan babet, desenli, püskül detaylı, düz gibi seçeneklerinin yanı sıra; materyal olarak deri ve süet formda karşımıza çıkıyor.
Ayakkabı Dünyası - babet - vitringez1 Ayakkabı Dünyası - babet - vitringez2 Ayakkabı Dünyası - babet - vitringez3


0 yorum:

Yorum Gönder