Yeni Sezona 'Askeri Tarz' ile Giriş

08:38 No Comments

Modern şıklığını tamamlayıcı ayakkabısı Clarks, 189 yıllık iddiasını 2015 yılında da sürdürüyor. Her adımda iddialı şıklığını ortaya koyan tasarımlarıyla Clarks, yeni sezonun vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor! 


Ayakkabıda bir İngiliz fenomeni olan marka, kuruluşundan bu yana kullanıcılarına modern şıklığın ayrıcalığını yaşatıyor. Maskülen ve askeri çizgisi ile ilkbahar/yaz koleksiyonunda trendi yakalıyor. Küçük detaylarla fark yaratmanın yolunu arayanlara her zaman kullanılabilecekleri birbirinden özel tasarımları bu sezonda da sunuyor. 

TREND ALARMI: ASKERİ TARZ 

Kadınlarda; apartman topuklu, T profilli ayakkabılar, stilettoların korktuğu sokaklara giriyor. Askeri üniformalardan esinlenilerek tasarlanan sandaletleri ve krem rengi tonlardaki maskülen ayakkabılarıyla Clarks, uygun adımda yürüyor. 

Erkeklerde; İngiliz klasiğini eğlenceli detaylarla buluşturan tasarımlar, rutin iş hayatının kaçamağı haline geliyor. Girişimci ruha ve teknoloji merakına ayak uyduran askeri üniforma trendi, Clarks’ın modern çağa uyum sağlayan modellerine yansıyor. 

Erkeklere özgü sezonun vazgeçilmezleri, Karizmatik duruşuyla Gambeson Limit 489 TL, klasik şıklığı ile Gambeson Walk 489 TL, tarz ve özgür duruşu ile Gatley Limit 589 TL.

Kadınlara özgü sezonun vazgeçilmezleri, Ayakları yere sağlam basan kadınların tercihi Crumble Berry Tan 489 TL, hem şık hem günlük kullanıma uygun olan Crumble Spice 489 TL, klasik ve şık duruşuyla her anınızın kurtarıcısı Blisful Cloud 429 TL.


0 yorum:

Yorum Gönder